Protection
Chakra: Alle. Protection skaper et beskyttende felt rundt deg i din aura og er fin til personer som er sensitive og som lett tar inn andre menneskers energier. Super i perioder eller situasjoner hvor du føler at du blir tappet for energi. Protection virker umiddelbart og du vil føle letthet, ro og styrke etter du har sprayet deg. Spray rundt og mot hele kroppen, samt under føttene, som et "eggeskall."

 

Clearing 

Chakra: Alle.  Denne essensen kan brukes nesten mot alt. Den er meget rensende og forfriskende.Kunder har gitt tilbakemeldinger på at de har meget gode erfaringer med Clearing i forhold til: Hodepine, Migrene, Eksem, Voksesmerter, Lettere forstuinger og muskel og leddsmerter.

 

Joy

Chakra: Hara og Hjerte. Denne gir deg glade og oppløftende energier! Derav navnet. Her er det en deilig aroma både av Roser og Jasmin. Fin til personer som krever mye av seg selv. Har en frigjørende effekt. Sprayes rundt og mot kroppen, eller i rommet for å tilføre en deilig energi!

 

Here and Now

Chakra: Rot, Tredje Øyet og Krone. Utmerket å bruke når du trenger ekstra fokus og konsentrasjon. 
Kunder har gitt tilbakemeldinger på at de føler seg mer "samlet" og tilstede i nuet.
Her and Now sprayes i rommet samt rundt hodet og føttene.

 

Harmony

Chakra: Solar Plexus,  Tredje Øyet og Krone. Harmony har en meget beroligende effekt. Fin å bruke i perioder man er mentalt overstimulert, da den har vist seg å roe ned "tankekaos". Anbefales også til rensing av hus. Har du problemer med nattesøvn så spray deg selv og i rommet før du legger deg. Spray en dusj i hvert hjørne og en midt i rommet.
Her får du fornemmelse av skogens ro samt duften av frisk skogbunn! 

 

Comfort

Chakra: Hjerte. Denne essensen er fantastisk å bruke hvis du har eller har hatt en emosjonelt krevende periode. Den gir deg nærende og oppløftende energier.

 

Inner Force

Chakra: Rot, Hara, Solar Plexus og Hals. Denne essensen hjelper deg med handlekraft og styrke til å være deg selv, uavhengig av ytre omstendigheter. En herlig og frigjørende essens.

 

I Am 

Chakra: Rot, Hara og Krone. Denne essensen er fin å bruke om du trenger fornyet, eller økt tiltro til din kreativitet og egne evner.