Tilbakemeldinger 

Her er et lite knippe tilbakemeldinger fra kunder som har brukt ulike typer Sunnivas Aura Essences. De har selv valgt om de vil skrive under med navn eller ikke. Jeg er så heldig at jeg kan får videreformidle deres erfaringer. Og flere kan kontaktes personlig om det er ønskelig. Denne formidlingen går via  Sunnivas Aura Essences.

 

Hei kjære damen som traff meg så midt i hjertet!
Jeg bare gikk rett bort til din stand da jeg kom på alternativmessa i Trondheim. Det var som å komme hjem! Din entusiasme og energi var så spennende. Dagen etter skjedde det samme magiske. Venninne og jeg ble trukket mot din stand..Jeg havnet med 4 sprayer i veska og da jeg kom hjem startet sprayingen! Jeg var helt vill for jeg kjente hvordan øyeblikkelig virkning det var. Og de virker enda, selv om jeg bruker Protection og Her and Now kun morgen og Harmony på  kvelden. Clearing bruker jeg 'dan og van' når ryggen slår seg vrang. Clearing er fin mot min elleville rygg og det hadde jeg ikke trodd, fordi jeg har gått så lenge med smerter. Og mye spennende har skjedd i livet mitt. Jeg tror ikke det er tilfeldig, og jeg tror det har med sprayene å gjøre!

Hjertevarme og kjærlighet fra meg

Monica G

 

Jeg er en kvinne på 45 år som er ganske så følsom og sensetiv tar inn mye av andres energier osv. Har også en datter på 9 år som er veldig følsom. Vi har fått mye hjelp av å bruke Protection, Inner Force og Comfort. Vi har slitt en del med nattesøvnen både hun og jeg.. følte at vi aldri var alene på soverommet og på det verste føltes det ut som at det var noen i sengen. Må legge til at hun har eget rom men der er det enda verre en på rommet mitt, så vi ligger på samme soverom. Men etter at vi tok i bruk Harmony og sprayet rommet 2-3 ganger i løpet av dagen har vi sovet så godt at vi føler oss uthvilt og humøret er blitt mer stabilt.. vi har blitt mye gladere og harmoniske..Vi har fått en helt ny hverdag..
Den kan jo også taes med overalt hvor vi ferdes.
Anbefaler på det sterkeste å ta en konultasjon med Hilde, der du/dere får en eller flere anbefalinger av hvilke sprayer som trengs og hverdagen blir MYE BEDRE... 

Tusen takk Hilde, en stor hjerteklem til deg :)
Ann Kristin

 

Comfort:
Trodde ikke jeg hadde bruk for denne sprayen da jeg fikk den anbefalt, men du verden for en virkning! Brukte Comfort flere ganger daglig i en ukes tid etter å ha kjent at den satte i gang en prosess i kroppen min etter første spraying. Ble akutt stiv i nakken, men fortsatte sprayingen. Det hele løsnet dagen etter og har siden den tid kjent meg myk, smidig og avslappet. Anbefales på det varmeste!
-Trønder

 

Inner Force:
Etter en tøff og stressende arbeidsdag kom jeg hjem med stiv nakke og hodepine. Jeg sprayet meg godt med Inner Force og spenningene slapp etter få minutter!
-Skytten 

 

Jeg har prøvd flere av serien  og har hatt veldig til utbytte av de. Men jeg har fått meg 2 favoritter. Den ene er Inner Force. Som jeg føler har hjulpet meg med å bryte gamle mønster som jeg har båret på. Tunge tanker har løsnet etter bare få dagers bruk! Og så har vi Clearing. Alle hjem skulle hatt Clearing like rett som plasteret har sin plass. Den kan jo også taes med overalt hvor vi ferdes.

Anbefaler på det sterkeste å prøve sprayene! Gå for intuisjonene og prøv ut det som gir mening til dere. Takk Hilde for ditt fantastiske bidra med Sunnivas Aura Essences!
-Lena

 

Clearing :
Hører hjemme i ethvert medisinskap på lik linje som Paracet. Letter på hodepine, forstuinger, vonde muskler osv. Jeg bruker den til det meste, også som romspray for å friske opp energien. GENIAL! 
-Kvinne 43 år

 

Clearing:

Jeg var ute og spilte ishockey en kveld med kompiser. Klarte selvfølgelig å få et skudd/pucken rett i leggen. Da jeg kom hjem var leggen veldig vond. Kun et lite sår fra pucken, men rundt såret begynte hevelsen å blir stor (omkretsen av en mandarin). Plutselig kom jeg på at vi hadde Clearing spray i hus. Jeg sprayet 3 ganger med ca 20 sek mellomrom. Smertene forsvant. Men det rare var dagen etterpå! Det var ingen hevelse, kun et lite sår. Hva er dette? Går det an? Vil bare anbefale dette produktet på det sterkeste! Jeg jobber som maskinfører på anleggsmaskiner og bruker Clearing de dagene jeg blir stiv og øm i skuldre og nakke. Sprayer rundt og mot skuldre og nakke og ømheten løsner. Mine erfaringer med Clearing er helt fantastiske. Man ser idrettsfolk blir sprayet med «isspray» De burde virkelig prøve vidundersprayen Clearing istedet!

-Maskinfører

 

Protection

Jeg er en høysensitiv persom, og dette har gitt meg store utfordringer i løpet av barndom og voksent liv. De siste årene har jeg brukt Sunniva essensene og vil særlig trekke frem den som heter Protection.

Denne har hjulpet med å beholde min egen energi i situasjoner der jeg selv har vært uforberedt eller svekket, samt i situasjoner med sterk påvirkning fra andre. Før ble jeg sliten av å stå i slike situasjoner, men med Protection kan jeg være til stede.

Jeg føler stor takknemlighet for at jeg ble kjent med dette produktet og jeg anbefaler det varmt til andre.
-Tore

 

Protection

Føler seg rett og slett styrket imens det sprayes på. Merker også at jeg ikke tar opp energiene til andre, slik jeg vanlivis gjør. Jeg har brukt Protection i flere år og anbefaler det til alle som lett blir påvirket av ulike typer energier.

-Erik

 

Protection

Fikk tips om å bruke Protection da det ble oppdaget at jeg fungerte som en «søppelbøtte» for folk. Når jeg fikk høre om andre folks plager og bekymringer så ble jeg nedtrykt. Etter at jeg begynte å bruke Protection så slapp jeg dette.Herlig! 
-Dame 40 år

 

Protection

Min sønn er en sensitiv gutt. Han «tok inn» mye som fikk han selv til å føle seg dårlig, både fysisk og psykisk. Protection hjelper ha å holde ting ute, slik at både helse og livskvalitet har endret seg drastisk. Tusen takk!
-Mamma 42 år