Helt kort om Aura og Energiterapi

 

 

 

 


Når energien vår er sterk, er vi sterke på alle måter. Vi kan stå opp for oss selv, vi er motiverte og kan slå tilbake sykdom. Med andre ord, vi står i kraften vår.

Energien i tankene, sinnet, ånden, følelsene og kroppen vil være knyttet sammen og påvirke hverandre. Når vi står positivt i kraften vil det strømme positive svingninger gjennom energifeltet, altså auraen vår.

 

Står vi negativt i kraften vår vil det strømme negative svingninger gjennom energifeltet/auraen vår.

 

Hver celle i kroppen har sitt eget mikroskopiske energifelt, og alle cellene skaper til sammen et større kraftfelt av energi.

Dette energifeltet kalles aura, et gresk ord som betyr bris. Den strømmer rundt utsiden av kroppen vår. Auraen er stort sett usynlig for det blotte øyet, men klarsynte kan se det fargespekteret den danner rundt kroppen vår og klarfølte føler energien i auraen. De fleste av oss fornemmer den gjennom intuisjon og den sjette sansen, der vi opplever den ved hjelp av det vi kaller magefølelsen. Svingningene, styrken og klarheten i denne energien gjenspeiler ditt fysiske, psykiske og følelsesmessige velvære.

Hvis du er deprimert, eller føler deg maktesløs og overveldet av livets erfaringer, vil den virke matt og svak og auraen din er liten og kroppsnær.

Er du lykkelig, energisk og full av liv, vil auraen din skinne sterkt med klare og strålende farger, og auraen er stor. Når du kommer inn i et rom så vil alle merke din ankomst.

 

Auraen vår har som oppgave å gi oss beskyttelse og jeg personlig liker å sammenligne den som vår personlige airbag.

 

Når vi sier at noen er strålende, snakker vi faktisk om fornemmelsen av vitaliteten i auraen deres.

Auraen endrer seg og skifter svingninger etter hvert som humøret svinger og tankene endrer seg.

Den gjenspeiler følelsene og emosjonene dine gjennom sin form og sine farger. Er du for det meste glad og lykkelig så vil det ikke merkes i den grad på auraen om du er i dårlig form en dag. Annet enn små endringer.

Dette fordi at den er «ladet» med din positive energi og den forsvinner ikke på en dag. Men har du blitt utsatt for ett plutselig traume, kan det vises veldig godt fra en dag til annen. Da kan energien i auraen din forandre seg umiddelbart.

 

Auraen er en fontene av energi. Den stråler ut det humøret du er i og påvirker alle i din nærhet. På samme måte som du blir du påvirket av energien i auraen/energien av alle rundt deg. Når deres aura/energi stråler ut negativ energi, kan bli du tappet og når deres aura stråler ut positiv energi så kan du føle deg oppløftet og energisk.

 

Det som skjer er at vi hele tiden påvirker hverandres energi,

og humøret går opp eller ned alt etter som hvem vi blir påvirket av.

Å bli påvirket av andres energier gir forskjellige følelser alt etter hva du senser og hvilke livs referanser du har samt hvordan du selv har det akkurat her å nå. Jo lengre avstand det er mellom deg og andres energier, til sterkere blir reaksjonen.

 

Er du i utgangspunktet glad og lykkelig og møter noen som er «deppa/negativ», så kan føle du deg umiddelbart tappet og ille til motet. Enten reagere du fordi du er vant med at må bli definert/bekreftet av andre og ikke er så sikker på deg selv, med mindre du blir positivt bekreftet. Eller så er det at den personen du blir påvirket av er veldig negativ. Dette trenger ikke å være fordi at den personen er slem men det kan være fordi det mennesket står i en meget vanskelig livssituasjon. Energiutveksling/påvirkning er vanskelig å det krever et årvåkent øye for å definere om det er en energi tyv eller ett menneske i nød du har med å gjøre. Så om du føler at du blir tappet for energi så spør deg selv, er det mitt eller ditt før du begynner å skyve på ansvaret i den energien som har blitt utvekslet mellom dere.

 

Er du trygg i deg selv så vil du ikke reagere emosjonelt, men bare registrere energien. Er du tappet for energi og føler deg sliten og møter en glad og positiv person så kan du faktisk føle deg truet, dette fordi at når du har lav energi så har du ikke mer energi enn det du trenger selv og kommer veldig lett ute av balanse og blir ubevist provosert av denne lykkelige personen.

Er du selv «deppa» så vil du faktisk ikke så lett kjenne igjen en annen som er «deppa» så godt, for dere er på samme frekvens, men over tid vil du merke om du blir mer og mer tappet for energi. Her også kreves det også et årvåkent «øye» fordi at enkelte mennesker har det best sammen med noen andre som er «nede». For selv føle seg «høye». Til å begynne med føles som om at en har møtt sin aller beste venn men her også må en være oppmerksom på om du /dere høyner deres energi sammen eller om deres energi blir lavere.

 

 

Det er så herlig å snakke/skrive fritt om dette temaet nå. Når jeg fikk kanalisert serien Krystallvann Aura og Energiterapi essenser i 2004, som i dag heter Sunnivas Aura Essences så var jeg som en ensom ulv i dette landskapet. I dag så er det på alles tunger disse begrepene om energi, f.eks. som å bli tappet, negativ energi, å få følelsen av energityver, høy energi, lav energi osv.

 

For dette med å ta vare på og å rense sin egen energi er veldig viktig. Ikke i redsel og frykt men i respekt for deg selv. Bare du er du. Ikke la noen andre definere hvem du er. Du er unik! Ta vare på deg selv og din energi!

 

Hilde Synnøve Dahl