Sunnivas Aura Essences
- en serie på 8 forskjellige aurasprayer.
Sunnivas Aura Essences er helt naturlige og består av nøye sammensatte og utvalgte eteriske oljer. Serien lader auraen din med spesifikke energier som du trenger mer av. På denne måten oppnås resultater raskere i for eksempel en selvutviklingsprosess, om du ønsker å endre gamle mønstre, høyne eller endre energien i rom eller bare for velvære.
Auraen kan sees som et energifelt og et fullstendig kart over et menneskes energi, noe som innebærer både det emosjonelle, fysiske, mentale og det åndelige planet. Ved å bruke Sunnivas Aura Essences i dette energifeltet bidrar det til at energien får en bedre flyt og eventuelle blokkeringer løses opp.

 

Sunnivas Aura Essences brukes til å justere auraen som omslutter kroppen vår. Vi tiltrekker oss hele tiden mange ulike former for energi og derfor kan det noen ganger oppstå ubalanse. Siden den fysiske kroppen hele tiden samarbeider med energikroppen, auraen, er det mulig å føle eventuelle blokkeringer i energifeltet. Under og etter en behandling med Sunnivas Aura Essences vil man vanligvis føle velbehag, ro og varme.

 

Energifeltet vårt
Auraen er et elektromagnetisk energifelt som omgir vår fysiske kropp og er ladet med tanker, følelser og hvordan vi oppfatter oss selv psykisk, fysisk, mentalt og emosjonelt og sosialt. Hver celle i kroppen har sitt eget mikroskopiske energifelt og alle cellene skaper sammen et større kraftfelt av energi. Dette energifeltet kalles aura, et gresk ord som betyr bris. Den strømmer rundt utsiden av kroppen vår. Auraen er stort sett usynlig for det blotte øyet, men klarsynte kan se det fargespekteret den danner. De fleste av oss fornemmer den gjennom intuisjon og den sjette sansen, der vi opplever den ved hjelp av det vi kaller magefølelse. Svingningene, styrken og klarheten i denne energien gjenspeiler ditt fysiske, psykiske og følelsesmessige velvære.

 

Når energien vår er sterk, er vi sterke på alle måter. Vi står opp for oss selv, er motiverte og kan slå tilbake mot sykdom. Med andre ord, vi står i kraften vår. Energien i tankene, sinnet, ånden, følelsene og kroppen vil være knyttet sammen og påvirke hverandre. Når vi står i kraften vil det strømme positive svingninger gjennom auraen vår.

 

Auraen påvirkes av og gjenspeiler humør, følelser og tanker gjennom sin form og farge. Er du glad og lykkelig så vil det ikke merkes i den grad på auraen at du er i dårlig form en dag. Dette fordi at auraen er «ladet» med din positive energi og den forsvinner ikke på en dag. Men dersom du blitt utsatt for en plutselig traume, da kan energien i auraen din forandre seg umiddelbart.
Hvis du er deprimert og nedfor eller føler deg maktesløs og overveldet, vil den virke matt og svak, og auraen din vil være liten og kroppsnær. Er du lykkelig, energisk og full av liv, vil auraen din skinne sterk med klare og strålende farger, og auraen vil være stor og kraftig. Auraen vår har som oppgave å gi oss beskyttelse, og jeg personlig liker å sammenligne den som vår personlige airbag.

 

Auraen stråler ut det humøret du er i og påvirker alle i din nærhet. På samme måte som du blir du påvirket av auraen til alle rundt deg. Når deres aura stråler ut negativ energi, kan bli du tappet og når deres aura stråler ut positiv energi så kan du føle deg oppløftet og energisk. Det som skjer er at vi hele tiden blander vår energi med andres og humøret kan derfor endres alt etter som. Uansett om du er bevist eller ikke på dine tanker og følelser så ligger de lagret i din aura og du vil tiltrekke deg ulike livserfaringer basert på det du føler om deg selv.

 

Å bli påvirket av andres energier gir forskjellige følelser alt etter hva du sanser og hvordan du selv har det. Dersom noen er nedfor og møter en som er glad og positiv så kan en faktisk føle seg truet, dette fordi det ikke er samsvar mellom energiene deres.