De ulike essensene

Protection Protection skaper et beskyttende felt rundt deg og er fin til personer som er sensitive og som lett tar inn andre menneskers energier. Super i perioder eller situasjoner hvor du føler at du blir tappet for energi. Protection virker umiddelbart og du vil føle letthet, ro og styrke etter

Clearing Denne essensen kan brukes nesten mot alt. Den er meget rensende og forfriskende. Kunder har gitt tilbakemeldinger på at de har meget gode erfaringer med Clearing i forhold til: Hodepine, Migrene, Eksem, Voksesmerter, Lettere forstuinger og muskel og leddsmerter.

Joy Denne gir deg glade og oppløftende energier! Derav navnet. Her er det en deilig aroma både av Roser og Jasmin. Fin til personer som krever mye av seg selv. Har en frigjørende effekt. Sprayes rundt og mot kroppen, eller i rommet for å tilføre en deilig energi!

Comfort Denne essensen er fantastisk å bruke hvis du har eller har hatt en krevende periode. Den gir deg nærende og oppløftende energier.

Harmony Har en meget beroligende effekt. Fin å bruke i perioder man er mentalt overstimulert, da den har vist seg å roe ned "tankekaos". Anbefales også til rensing av hus. Har du problemer med nattesøvn så spray deg selv og i rommet før du legger deg. Spray en dusj i hvert hjørne og en midt i romm

Here and Now Utmerket å bruke når du trenger ekstra fokus og konsentrasjon. Kunder har gitt tilbakemeldinger på at de føler seg mer "samlet" og tilstede i nuet. Her and Now sprayes i rommet samt rundt hodet og føttene.

Inner Force Denne essensen hjelper deg med handlekraft og styrke til å være deg selv, uavhengig av ytre omstendigheter. En herlig og frigjørende essens.

I Am Denne essensen er fin å bruke om du trenger fornyet, eller økt tiltro til din kreativitet og egne evner.

For å få en beskrivelse på hver enkelt essens trykk på bildene.